blogname

112
bredanieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Duo opgepakt op verdenking van koperdiefstal


Breda - Een 17-jarige jongen uit Sint Willibrord en een 19-jarige man uit Zegge zijn op een bedrijventerrein aan de Kapittelweg aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van koperdiefstal.

De politie kreeg op dinsdagochtend 13 februari een melding dat er twee mannen gezien waren bij een leegstaand bedrijfspand aan de Kapittelweg. Vier agenten gingen polshoogte nemen en toen ze daar aankwamen zagen ze in het pand twee mannen lopen. Die gingen er bij het zien van de dienders te voet vandoor verder het pand in. De mannen werden niet meer achterhaald, maar in het pand werden wel allerlei goederen en gereedschappen gevonden.
Aanhouding

Enige tijd na de melding werden deze twee mannen aangehouden in de buurt van het pand. Ze worden verdacht van poging diefstal. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en na verhoor in vrijheid gesteld.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws