84 en 37-jarige aangehouden voor dealen drugs

Breda – Agenten hebben aan de Westerhagelaan een vader en zijn zoon aangehouden. De Bredanaars (84 en 37 jaar oud) zouden betrokken zijn bij het verhandelen van drugs.

De 37-jarige verdachte zou woensdagmiddag 23 januari aan een 35-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats drugs hebben verkocht op de Oude Terheijdenseweg. Agenten zagen dat gebeuren en hielden de man en zijn vader aan. De 37-jarige man verzette zich daar hevig bij en moest door meerdere agenten onder controle worden gebracht. De vrouw werd niet veel later in de buurt van het treinstation opgepakt. Ze had drugs op zak.

Duur horloge en drugs

De 37-jarige verdachte bleek 20 zakjes met drugs bij zich te hebben. Een eerste test wees uit dat het vermoedelijk om cocaïne gaat. Verder namen agenten ruim 4500 euro aan contacten en een duur horloge bij hem in beslag. De twee mannen en de vrouw zijn ingesloten voor verder onderzoek.