Vaten drugsafval aangetroffen

Breda – Vandaag, dinsdag 23 april, heeft de politie aan de haven bij de Belcrumweg negen vaten met synthetisch drugsafval gevonden. De politie start een onderzoek.

Agenten kregen vanmiddag een melding dat de vaten daar gedumpt zijn. Brandweer en agenten van het milieuteam zijn ter plaatse gegaan. In totaal lagen er negen vaten met vermoedelijk 225 liter afval van de productie van amfetamine. Volgens eerste getuigenverklaringen zouden de vaten daar niet in één keer gedumpt zijn maar steeds een enkel vat in de afgelopen maanden. De vaten worden op een veilige manier opgeruimd.

Heeft u iets gezien?

Het milieuteam van de politie doet onderzoek naar de herkomst van het drugsafval en roept daarbij uw hulp in. We willen graag weten hoe lang de vaten daar liggen en waar ze vandaan komen. Weet u meer, neem dan contact op met de politie. Telefonisch via 0900-8844 of Whatsapp 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.