Politie onderzoekt schietincident

Breda – De recherche stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdag 25 juli 2019 rond 21.15 uur plaatsvond op de Konijnenberg nabij de grote bouwmarkt. Er zijn ter plaatse enkele hulzen en patronen aangetroffen. Er heeft zich echter nog niemand gemeld die beschoten is of op andere wijze betrokken was bij het voorval.

De politie kreeg donderdagavond een melding dat er geschoten werd op de Konijnenberg. Het zou gaan om het gedeelte nabij de kruising met de Nieuwe Kadijk tegenover de parkeerplaats van de bouwmarkt. Diverse eenheden gingen ter plaatse. Er werden op de aangegeven locatie alleen nog enkele hulzen en patronen aangetroffen. Deze munitie is veilig gesteld. De recherche stelt een nader onderzoek in waarbij ook camerabeelden van bedrijven in de omgeving worden bekeken.

Oproep

Getuigen die donderdagavond iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Breda via 0900-8844. Of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.