Weer een brand in zendmast, nu in Roosendaal

Roosendaal – De politie zoekt getuigen van een brandstichting bij een zendmast aan het Hollewegje in Roosendaal. In de nacht van maandag op dinsdag moest de brandweer uitrukken om de brand te blussen.

Omdat er aanwijzingen werden gevonden dat de brand is aangestoken is de politie een onderzoek gestart. Daarbij kunnen we de hulp van getuigen natuurlijk goed gebruiken. Mocht u informatie hebben die kan leiden naar de oplossing van deze zaak, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via What’s App: 06-12207006. U kunt ook uw informatie anoniem doorgeven bij Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of via de website: www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld bij uw contact graag zaaknummer: 2020-132649.

Een monteur is ter plaatse gekomen om de schade te beramen.